Gorące kakao z rumem

Gorące kakao z rumem
Oceń przepis:
15 ocen Średnia ocena: 3.90
Seria kulinarna:
Domowy kucharz (odc.63)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Napoje
Kuchnia świata:
Kuchnia międzynarodowa
Ilość osób:
1

Składniki:

  • 1 łyżka kakao
  • 1 łyżka brązowego cukru
  • 1 szklanka mleka
  • 30 ml rumu lub likieru Baileys
  • Kahlua
  • Frangelico lub innego

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Dobrze wymieszać składniki trzepaczką w małym rondlu (bez alkoholu). Podgrzać na średnim ogniu aż zacznie wrzeć. Wlać alkohol i podawać.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA