Gorące kakao z rumem
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Domowy kucharz (odc.63)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Napoje
- Kuchnia świata:
- Kuchnia międzynarodowa
- Ilość osób:
- 1
Składniki:
- 1 łyżka kakao
- 1 łyżka brązowego cukru
- 1 szklanka mleka
- 30 ml rumu lub likieru Baileys
- Kahlua
- Frangelico lub innego
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Dobrze wymieszać składniki trzepaczką w małym rondlu (bez alkoholu). Podgrzać na średnim ogniu aż zacznie wrzeć. Wlać alkohol i podawać.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Kuchnia międzynarodowa
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W