Ciastka marcepanowe
Oceń przepis:
Przygotował:
Tomasz Deker
- Seria kulinarna:
- Desery Dekera 3 (odc. 8)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Ciasta i ciasteczka
Składniki:
- 400 g marcepanu
- 200 g cukru pudru
- 100 g białek
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Wszystkie składniki mieszamy, rękoma formujemy małe „kartofelki”. Pbtaczamy w cukrze pudrze i układamy na blaszce.
Pieczemy w piekarniku nagrzanym do 160º C przez 10-15 minut.
Pieczemy w piekarniku nagrzanym do 160º C przez 10-15 minut.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W