Paliery serowe
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 61)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Ciasta i ciasteczka
- Ilość osób:
- 2
Składniki:
- 1 opakowanie ciasta francuskiego
- 100 g startego parmezanu
- 100 g startego pecorino
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Rozłożone płaty ciasta posypać serem. Zwinąć od lewej i prawej strony w kierunku środka. Schłodzić przez 30 minut, następnie pokroić na centymetrowe kawałki. Przełożyć na wyłożoną papierem blachę do pieczenia zachowując odstępy.
Piec przez 10-12 minut w temperaturze 200°C.
Piec przez 10-12 minut w temperaturze 200°C.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W