Poncz leśny
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Nordycka kuchnia Sary La Fountain (odc. 10)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Napoje
- Kuchnia świata:
- Kuchnia skandynawska, Kuchnia islandzka
Składniki:
- 1 butelka musującego białego wina
- napój z szyszek sosnowych
- 200 ml likieru Aperol
- 3 l wody mineralnej
- 100 ml wódki
- sok z 1 cytryny
- 200 g mrożonych malin
- ½ pomarańczy, w plasterkach
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Wymieszaj składniki. Przybierz plasterkami pomarańczy i malinami.
Podawaj na zimno z lodem.
Podawaj na zimno z lodem.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W