Pieczone plastry pomidorów
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Szkoła gotowania Marthy Stewart 3 (odc. 8)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Dania z grilla
- Ilość osób:
- 6
Składniki:
- 2 duże pomidory, pokrojone na kawałki o grubości 1 cm
- ½ łyżeczki oliwy z oliwek
- sól gruboziarnista i świeżo zmielony pieprz
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Rozgrzej grill. Umieść kawałki pomidora na blaszce do pieczenia. Skrop je oliwą, przypraw solą i pieprzem. Piecz przez około 2-3 minuty, aż zmiękną.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Dania z grilla
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W