Nachos z chili z kurczaka

Nachos z chili z kurczaka
Oceń przepis:
28 ocen Średnia ocena: 4.00

Przygotował:

Lucinda Scala Quinn

Seria kulinarna:
Łatwe przepisy na wielki apetyt
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Przekąski

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Oba sery zetrzeć i odstawić. Ułożyć czipsy na półmisku, nałożyć na to chili, plasterki jalapeno, posypać startym serem. Ułożyć kolejną warstwę. Zapiec 3 minuty w temperaturze 180 stopni, aż się ser rozpuści, potem na pół minuty włączyć grill. Wierzch można ozdobić gęstą śmietaną i sosem salsa.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA