Nachos z chili z kurczaka
Oceń przepis:
Przygotował:
Lucinda Scala Quinn
- Seria kulinarna:
- Łatwe przepisy na wielki apetyt
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Przekąski
Składniki:
- chili z kurczaka - patrz oddzielny przepis
- nachos – chipsy z tortilli
- konserwowe jalapeno pokrojone w plasterki
- sery: monterey jack i cheddar
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Oba sery zetrzeć i odstawić. Ułożyć czipsy na półmisku, nałożyć na to chili, plasterki jalapeno, posypać startym serem. Ułożyć kolejną warstwę. Zapiec 3 minuty w temperaturze 180 stopni, aż się ser rozpuści, potem na pół minuty włączyć grill. Wierzch można ozdobić gęstą śmietaną i sosem salsa.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Przekąski
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W