Przygotowanie:
Składniki:
4 filiżanki organicznych płatków owsianych
filiżanka posiekanych migdałów
filiżanka ziaren sezamu
filiżanka pestek słonecznika
filiżanka pestek dyni
łyżka cynamonu
pół filiżanki mąki orkiszowej
pół filiżanki tłuszczu Omega albo oleju słonecznikowego
pół filiżanki syropu klonowego albo z agawy
filiżanka rodzynek sułtańskich
Przygotowanie:
Suche składniki (poza rodzynkami) wymieszać w dużej misce. Dodać syrop połączony z tłuszczem. Mieszankę rozłożyć na blasze i piec w temperaturze 180°C, aż zmieni kolor na złocisty. Po ostudzeniu dodać rodzynki. Przechowywać w szczelnym pojemniku.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W