Łosoś z majonezem ziołowym

Łosoś z majonezem ziołowym
Oceń przepis:
5 ocen Średnia ocena: 3.80
Seria kulinarna:
Mitch i Matt idą na ryby
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania z ryb
Ilość osób:
4

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Przygotuj majonez. Wymieszaj żółtka, musztardę i ocet, a następnie, cały czas mieszając trzepaczką, dodaj wąską strużką olej. Ubijaj, aż zgęstnieje. Dodaj zioła i sok z cytryny. Do rondelka wlej 200 ml wody, dodaj wino, liść laurowy, estragon i natkę. Dodaj rybę i gotuj na wolnym ogniu przez jakieś 3-4 minuty, aż ryba będzie gotowa. Podawaj z majonezem.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA