Jarmuż z sosem z musztardy ziarnistej
Oceń przepis:
Przygotował:
Gary Rhodes
- Seria kulinarna:
- Gary Rhodes w kuchni przez cały rok (odc.1)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Przekąski
Przygotowanie:
Na kawałku masła usmaż szalotkę, anyż gwiazdkowy, ziarna kardamonu i liść laurowy. Gdy się zeszkli, dolej 4 łyżki stołowe octu z białego wina. Odparuj trzy czwarte płynu. Wlej wywar drobiowy, doprowadź do wrzenia, odparuj połowę płynu. Wlej śmietanę i zagotuj. Dorzuć masło. Gdy się roztopi, dopraw solą i pieprzem. Dodaj musztardę ziarnistą, zamieszaj i doprowadź do wrzenia. Sos gotowy.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Przekąski
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W