Gotowany modrak morski
Oceń przepis:
Przygotował:
Gary Rhodes
- Seria kulinarna:
- Gary Rhodes w kuchni przez cały rok (odc.1)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Przekąski
Składniki:
- 2 pęczki modraka morskiego
- 50-75 g masła
- sok z 1 limonki
- sól i pieprz
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Odetnij końcówki łodyg modraka morskiego. Gotuj w całości przez kilka minut w osolonym wrzątku. W rondlu roztop masło. Łyżką cedzakową przełóż łodygi modraka do rondla z masłem. Wyciśnij sok z limonki. Dopraw solą i pieprzem. Wymieszaj i podawaj.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Przekąski
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W