Galaretka jabłkowa z pieprzem
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 49)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Desery
- Ilość osób:
- 2
Składniki:
- 200 ml wody
- 200 ml cukru
- 2 łyżki żelatyny
- 400 ml soku jabłkowego
- różowy pieprz
- tymianek
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Zagotować wodę z cukrem. Zdjąć z ognia wsypać żelatynę i dokładnie wymieszać. Wlać sok jabłkowy i dodać pieprz. Starannie zamieszać.
Przelać do foremek i odstawić w chłodne miejsce na kilka godzin.
Przed podaniem posypać tymiankiem.
Przelać do foremek i odstawić w chłodne miejsce na kilka godzin.
Przed podaniem posypać tymiankiem.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W