Cytrynowy syllabub
Oceń przepis:
Przygotował:
Annabel Langbein
- Seria kulinarna:
- Annabel Langbein - kuchnia w stylu wolnym 2 (odc. 11)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Desery
Przygotowanie:
Składniki:300 ml śmietanki kremówki
¼ szklanki cukru pudru
¼ szklanki białego rumu
1 łyżka soku z cytryny
1 łyżka soku z pomarańczy
skórka starta z jednej cytryny
skórka starta z jednej pomarańczy
Przygotowanie:
Śmietanę ubić lekko z cukrem. Dodać rum i soki. Wymieszać. Wmieszać skórkę z cytryny i pomarańczy. Podawać mocno schłodzoną. Można przechowywać do dwóch dni w lodówce.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W