Brukselka w sosie musztardowym

Brukselka w sosie musztardowym
Oceń przepis:
55 ocen Średnia ocena: 3.50

Przygotował:

Agnieszka Kręglicka

Seria kulinarna:
Para w kuchni 2 (odc.6)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Przekąski

Przygotowanie:

Ugotować brukselkę, dobrze odcedzić, włożyć z powrotem do garnka. Cztery łyżki śmietanki wymieszać z łyżką musztardy. Dodać do brukselki, wymieszać i gotować na małym ogniu. Kiedy brukselka wchłonie śmietankę z musztardą, dodać jeszcze kilka łyżek tej mieszaniny i powtarzać to, aż brukselka przestanie wchłaniać płyn.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA