Oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz! Sprawdź


magazyn, Polska, 2011, 5 x 4

Nowy rok dla "ATELIER SMAKU" to czas podróży dalekich i bliskich. W ósmej serii autorzy programu - projektanci mody i wegetarianie Jola Słoma i Mirek Trymbulak wybiorą się na Sycylię, by osobiście sprawdzić, jak rosną i dojrzewają na słońcu warzywa i owoce.

W swojej podróży odwiedzają ekologiczne gospodarstwa, które produkują wyśmienitą oliwę, dżemy z mandarynek, cytryn i czerwonych pomarańczy, a także świeże pomidory, karczochy, fenkuły i wiele innych warzyw, które po kilku dniach od zerwania trafiają na nasze polskie stoły.

"ATELIER SMAKU na Sycylii" to kolejna, dobrze zaprojektowana uczta nie tylko dla wegetarian, ale także miłośników ekologicznych smaków ...

Gospodarze programu, Jola Słoma i Mirek Trymbulak, są wegetarianami, projektami mody i autorami trzech książek "Nakarmić duszę", "Ubrać duszę" i " Atelier Smaku". ''ATELIER SMAKU'' jest zarejestrowanym znakiem towarowym R-218208.

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA