Oglądaj jak chcesz i kiedy chcesz! Sprawdź
ATELIER SMAKU na parze
magazyn, Polska, 2012, 5 x 5
"ATELIER SMAKU na parze" to już dziesiąta seria programu Joli Słomy i Mirka Trymbulaka - projektantów mody, miłośników kuchni wegetariańskiej. Jest to opowieść o zdecydowanie najzdrowszej formie przyrządzania potraw.
Gotowanie na parze jest nie tylko zdrowe, ale też smaczne, łatwe i tanie. Taki sposób przygotowywania
posiłków ma więcej zalet niż jakikolwiek inny. Jola i Mirek zaproponują, jak zawsze, wyborne potrawy, które
można przyrządzić w mgnieniu oka, a ich oryginalnością zaskoczyć bliskich. W menu znajda się zarówno
dania główne, jak i coś na słodko. Gospodarze upichcą takie rarytasy, jak lasagna z papierem ryżowym
zamiast makaronu, warzywa w sosie sezamowym, pasztet z ciecierzycy i sernik z tofu na ciepło z sosem
czekoladowym.
Jola Słoma i Mirek Trymbulak są wegetarianami, zajmują się projektowaniem mody. Są także autorami trzech
książek kulinarnych: "Nakarmić duszę", "Ubrać duszę" i "Atelier Smaku".
"ATELIER SMAKU'' jest zarejestrowanym znakiem towarowym R-218208.
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź