Sos jabłkowy
Oceń przepis:
Przygotował:
Roger Mooking
- Seria kulinarna:
- Nuta egzotyki na co dzień (odc.13)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Sosy, kremy, pasty
Przygotowanie:
Sos jabłkowy:
2 jabłka granny smith, pokrojone w kostkę
1 łodyga selera pokrojona w kostkę
1 łyżka octu jabłkowego lub z białego wina
1 łyżka miodu
1 łyżka posiekanego estragonu
1 łyżka posiekanej mięty
sól
Sos jabłkowy:
W misce wymieszaj kawałki jabłka i selera. Dodaj ocet i miód. Wymieszaj. Dodaj estragon i miętę.
Dopraw solą.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W