Pudding chlebowy

Pudding chlebowy
Oceń przepis:
30 ocen Średnia ocena: 4.00
Seria kulinarna:
Żołądek czy rozsądek? 3 (odc. 23)
Trudność:
łatwe

Składniki:

  • bochenek chleba rodzynkowego
  • bochenek chleba pszennego
  • masło
  • pół filiżanki rodzynek
  • łyżeczka cynamonu
  • pół filiżanki brązowego cukru
  • 6 lekko ubitych jaj
  • 600 ml śmietany
  • 300 ml mleka
  • łyżeczka ekstraktu waniliowego

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Chleb pokroić i każdą kromkę posmarować masłem. Naczynie do zapieka

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA