Para 4 - stek z jesiotra na duszonych warzywach z dwukolorowym puree brokułowo-kalafiorowym z sosem ogórkowym - dobieraniec
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Warsztaty smaku kuchni+: kuchnia polska z Adamem Chrząstowskim
- Trudność:
- łatwe
Składniki:
- jesiotr 160 g
- 2 szklanki bulionu
- oregano
- cytryna
- 1 marchewka
- 1 cukinia
- 1 papryka
- kalafior
- brokuł
- masło
- sól
- pieprz
- shilli
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Jesiotra gotujemy w bulionie z pokrojoną cytryną i oregano ok. 13 min. Następnie smażymy na maśle po 3 min z każdej strony, obsypując tymiankiem, solą i pieprzem. Marchewkę, cukinię i paprykę dusimy na maśle, doprawiamy chilli, solą i pieprzem.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W