Para 4 - stek z jesiotra na duszonych warzywach z dwukolorowym puree brokułowo-kalafiorowym z sosem ogórkowym - dobieraniec

Para 4 - stek z jesiotra na duszonych warzywach z dwukolorowym puree brokułowo-kalafiorowym z sosem ogórkowym - dobieraniec
Oceń przepis:
22 ocen Średnia ocena: 4.00

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Jesiotra gotujemy w bulionie z pokrojoną cytryną i oregano ok. 13 min. Następnie smażymy na maśle po 3 min z każdej strony, obsypując tymiankiem, solą i pieprzem. Marchewkę, cukinię i paprykę dusimy na maśle, doprawiamy chilli, solą i pieprzem.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA