Owędzany comber z królika na sałatce z gruszek

Owędzany comber z królika na sałatce z gruszek
Oceń przepis:
24 ocen Średnia ocena: 3.90

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Królika rozbierz na elementy. Comberki oczyść i zamarynuj w jałowcu soli i cukrze na min. ½ godziny. Trociny gruszkowo-wiśniowe rozgrzej, na ruszcie nad trocinami ułóż comber z królika i wędź pod przykryciem przez ok ½ godziny. Gruszki pokrój w kostkę i skrop sokiem z cytryny. Z miodu, oleju lnianego i natki pietruszki przygotuj sos i wymieszaj go z gruszką. Na sałatce ułóż plastry królika.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA