Mus czekoladowy z awokado
Oceń przepis:
Przygotował:
Sugarlady Agata Stankiewicz
- Seria kulinarna:
- Słodka jak Sugar 2 (odc. 4)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Desery wegańskie
Składniki:
- 2 dojrzałe awokado
- 150 g śmietanki kokosowej
- 50 g kakao
- 100 ml syropu klonowego
- 1 łyżeczka ekstraktu waniliowego
Dodatkowo:
- świeże maliny lub inne owoce
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Awokado, 50 g śmietanki kokosowej, syrop klonowy, kakao i ekstrakt umieść w malakserze. Dokładnie zblenduj.
100 g śmietanki kokosowej ubij i dodaj do kremu, delikatnie mieszając. Przełóż mus do szklanek. Udekoruj świeżymi malinami.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W