Gotowany labraks
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Przyjęcie u Rocco
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Dania z ryb
- Ilość osób:
- 4
Przygotowanie:
Składniki:
4 filety z labraksa po 185g
60 g czarnych oliwek
60 g kaparów
450 g pomidorków koktajlowych na gałązce
480 ml białego wina
natka
oliwa
sól i pieprz (do smaku)
Przygotowanie:
Na dużej patelni obsmaż filety, doprawione solą, pieprzem i oliwą, żeby nabrały koloru. Wrzuć kapary, oliwki i pomidory. Smaż przez 2 minuty. Wlej wino, gotuj przez 5 minut. Wyłóż rybę na talerze, polej sosem i posyp natką.
© 2012 Fabrizio Carro
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W