Dip kokosowy

Dip kokosowy
Oceń przepis:
28 ocen Średnia ocena: 4.00

Przygotował:

Jola Słoma

Seria kulinarna:
Słoneczne ATELIER SMAKU (odc.6)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Sosy, kremy, pasty

Składniki:

  • 5 łyżek mleka kokosowego
  • 3 łyżki ugotowanej ciecieżycy lub innych strączkowych
  • 2 łyżki żurawiny
  • 1 łyżka chrzanu
  • 1 łyżka soku z cytryny
  • szczypta soli

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Wszystkie składniki miksujemy dokładnie ze sobą.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA