Crostini Tuscani
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Przyjęcie u Rocco
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Dania mięsne
Przygotowanie:
Składniki:kromka bagietki i tost
95 g świeżych wątróbek z kurczaka
60 g żółtej cebuli
30 ml brandy
30 g masła
30 g natki
60 ml oliwy
sól i pieprz (do smaku)
Przygotowanie:
Pokrój cebulę w plastry, smaż na patelni na oliwie, aż będzie złocistobrązowa, dorzuć wątróbki. Powiększ płomień, smaż przez kilka minut, wlej brandy, odparuj alkohol. Przełóż do robota kuchennego, dodaj masło, korzystając z funkcji pulsowanie zmiksuj drobno. Dodaj natkę, sól i pieprz, wymieszaj. Gdy wystygnie, podawaj na grzankach.
© 2012 Fabrizio Carro
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Dania mięsne
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W