Łowcy smaków
Ina Rybarczyk
Wydawca: Dom Wydawniczy Rebis
W kuchni roślinnej nie ma ograniczeń! Jest za to smak pysznej, zdrowej wolności. Pokaże ci go Ina Rybarczyk.
Założycielka kulinarnego bloga True Taste Hunters zasłynęła z tego, że w kuchni nie ma dla niej rzeczy niemożliwych. Z wykształcenia magister sztuki, przenosi swój artystyczny świat na kulinarna niwę. Przyrządza burgery i kotleciki z fasoli, makarony z cukinii, a także parmezan, który tak naprawdę nie jest serem! W jej kuchni naleśniki są zielone, a risotto nie zawiera ani grama masła. Na deser przyrządza ciasta z chia, serniki z kaszy jaglanej, banoffee z karmelem z daktyli oraz mocno czekoladowe brownie, zrobione z… batatów. I to tylko część jej kulinarnych umiejętności. Daj się więc namówić na podróż w poszukiwaniu prawdziwego smaku. Premiera książki „Łowcy smaków. Roślinna kuchnia bez glutenu i rafinowanego cukru” już 11 kwietnia 2017!