Wiosna w kuchni Pięciu Przemian

Wiosna w kuchni Pięciu Przemian

Anna Czelej

Wydawca: Wydawnictwo Illuminatio

Wiosna w kuchni Pięciu Przemian

Oto książka, w której znajduje się ponad 100 przepisów (każdy opatrzony kolorowym zdjęciem) na dania wegetariańskie, a także bezglutenowe. Zostały one dobrane według kryterium pory roku, dzięki czemu możesz przygotować zdrowe, pyszne i harmonijne posiłki z sezonowych i ogólnodostępnych składników. W sześciu rozdziałach znajdują się przepisy na wiosenne zupy, surówki i sałatki, warzywa gotowane, duszone i pieczone, dania główne, przekąski i dodatki, a także desery. Każdy z nich uwzględnia zasady Pięciu Przemian dotyczące składników, smaków i przemian.

Dzięki książce poznasz składniki, tajniki, nowe smaki i receptury na pyszne dania. Rozwiniesz swój potencjał kulinarny oraz nauczysz się komponować zdrowe i zrównoważone posiłki powiązane z wiosną, a także swoje ulubione posiłki czy dania z kuchni regionalnej. Nauczysz się również wsłuchiwać się w swój organizm, przywrócisz mu równowagę, a przede wszystkim osiągniesz pełną harmonię w życiu. Książka jest idealna zarówno dla tych, którzy już znają metodę Pięciu Przemian i szukają ciekawej książki tylko z przepisami, jak i dla tych, którzy chcą dowiedzieć się, czym jest ta metoda i poznać proste i przystępne przepisy. „Wiosna w kuchni Pięciu Przemian” to pierwsza książka z czterotomowej serii „W kuchni Pięciu Przemian” wydawnictwa Illuminatio.

OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA