Szyszki czekoladowo-pekanowe
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Żołądek czy rozsądek? 3 (odc. 28)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Ciasta i ciasteczka
Przygotowanie:
Składniki:
pół filiżanki pekanów
500 g organicznej gorzkiej czekolady bez dodatku nabiału
6 filiżanek preparowanego ryżu albo prosa bez dodatku siarki
pół filiżanki koryntek
Przygotowanie:
Orzechy uprażyć w piekarniku rozgrzanym do 180°C. Ostudzić i posiekać. Czekoladę stopić w kąpieli wodnej, następnie dodać do niej pekany, ryż i koryntki. Wymieszać, przełożyć do małych foremek i odstawić do ostygnięcia.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W