Sos Teriyaki
Oceń przepis:
Przygotował:
Annabel Langbein
- Seria kulinarna:
- Annabel Langbein - kuchnia w stylu wolnym 2 (odc. 7)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Sosy, kremy, pasty
Przygotowanie:
Składniki:¾ szklanki sosu sojowego
2 łyżki świeżo startego imbiru, około 30 gramów
3 łyżki miodu lub cukru
2 łyżeczki oleju sezamowego
Przygotowanie:
Wszystkie składniki wymieszać w rondelku. Podgrzewać przez 10 minut. Przelać do słoika. Przechowywać w lodówce.
© Annabel Langbein
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W