Sorbet wiśniowy Martini
Oceń przepis:
Przygotował:
Maryla Musidłowska
- Seria kulinarna:
- Maryla al dente (odc. 11)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Desery
- Ilość osób:
- 4
Składniki:
- 0,5 kg mrożonych wiśni
- 2-3 łyżki konfitury z płatków róż
- 6-8 małych bezików, pokruszonych
- kilka kropel olejku różanego
- 150 ml Martini rosato
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Zmiksuj wszystkie składniki w blenderze. Przełóż do płaskiego pojemnika, wstaw na godzinę do zamrażalnika, lub podawaj od razu. Możesz ozdobić pucharki płatkami róż i listkami mięty.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W