Pomarańcze w miodzie
Oceń przepis:
Przygotował:
Annabel Langbein
- Seria kulinarna:
- Annabel Langbein - kuchnia w stylu wolnym 2 (odc. 10)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Desery
Przygotowanie:
Składniki:6 pomarańczy
2 łyżki płynnego miodu
2 łyżki cukru
2 łyżki drobnych rodzynek
2 łyżki sherry lub rumu
Przygotowanie:
Pomarańcze obrać usuwając albedo. Miąższ wyciąć małym, ostrym nożem spomiędzy skórek, cząstki przełożyć do miski. Dodać miód, cukier, rodzynki i alkohol. Wymieszać. Chłodzić przynajmniej przez godzinę przed podaniem.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W