Pieczone pomidorki czereśniowe
Oceń przepis:
Przygotował:
Claire Robinson
- Seria kulinarna:
- Wystarczy 5 składników (odc. 2)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Przekąski
Składniki:
- 4 miarki pomidorków czereśniowych *
- 3 ząbki czosnku
- 3 łyżki oliwy z pierwszego tłoczenia
- sól i pieprz do smaku
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Pomidorki przekładamy na blachę do pieczenia. Dodajemy 3 ząbki czosnku. Całość skrapiamy trzema łyżkami oliwy z pierwszego tłoczenia. Doprawiamy solą i świeżo zmielonym pieprzem. Zapiekamy w piekarniku nagrzanym do temperatury dwustu stopni Celsjusza przez 20 minut. I gotowe!
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Przekąski
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W