Mus z wędzonego pstrąga

Mus z wędzonego pstrąga
Oceń przepis:
30 ocen Średnia ocena: 3.80

Przygotował:

Janella Purcell

Seria kulinarna:
Żołądek czy rozsądek? 2 (odc. 15)
Trudność:
łatwe

Składniki:

  • 3 filiżanki rozdrobnionego wędzonego pstrąga
  • ½ filiżanki fety
  • łyżka posiekanych kaparów
  • łyżka soku z cytryny
  • łyżka skórki z cytryny
  • łyżka posiekanej dymki
  • łyżka posiekanego koperku
  • łyżka posiekanej natki pietruszki
  • 2 anchois
  • szczypta białego pieprzu
  • podpieczony na grillu żytni chleb

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Umieścić wszystkie składniki w blenderze. Zmiksować na gładką masę. Podawać z cytryną i bruschettą.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA