Mus z wędzonego pstrąga
Oceń przepis:
Składniki:
- 3 filiżanki rozdrobnionego wędzonego pstrąga
- ½ filiżanki fety
- łyżka posiekanych kaparów
- łyżka soku z cytryny
- łyżka skórki z cytryny
- łyżka posiekanej dymki
- łyżka posiekanego koperku
- łyżka posiekanej natki pietruszki
- 2 anchois
- szczypta białego pieprzu
- podpieczony na grillu żytni chleb
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Umieścić wszystkie składniki w blenderze. Zmiksować na gładką masę. Podawać z cytryną i bruschettą.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W