Koktajl z pitai

Koktajl z pitai
Oceń przepis:
10 ocen Średnia ocena: 4.20

Przygotował:

Janella Purcell

Seria kulinarna:
Żołądek czy rozsądek? 2 (odc. 2)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Napoje

Składniki:

  • 1 pitaja
  • 1-2 łyżki cukru palmowego albo syropu z agawy
  • łyżka soku z cytryny
  • łyżka skórki cytrynowej
  • 3 filiżanki gazowanej wody mineralnej
  • 2 liście mięty
  • lód

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Przekroić pitaję. Wygarnąć miąższ i przełożyć do blendera. Dodać pozostałe składniki. Zmiksować. Podawać w wysokich szklankach z paskami skórki dżakfruta. Posypać skórką z cytryny.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA