Koktajl z pitai
Oceń przepis:
Przygotował:
Janella Purcell
- Seria kulinarna:
- Żołądek czy rozsądek? 2 (odc. 2)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Napoje
Składniki:
- 1 pitaja
- 1-2 łyżki cukru palmowego albo syropu z agawy
- łyżka soku z cytryny
- łyżka skórki cytrynowej
- 3 filiżanki gazowanej wody mineralnej
- 2 liście mięty
- lód
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Przekroić pitaję. Wygarnąć miąższ i przełożyć do blendera. Dodać pozostałe składniki. Zmiksować. Podawać w wysokich szklankach z paskami skórki dżakfruta. Posypać skórką z cytryny.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W