Dip fasolowo-pistacjowy
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 59)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Sosy, kremy, pasty
- Ilość osób:
- 2
Składniki:
- 1 puszka białej fasoli
- pół filiżanki surowych, niesolonych pistacji
- pół filiżanki liści mięty
- 2 łyżeczki skórki z cytryny
- ⅓ filiżanki mleka sojowego
- 1 łyżeczka soli
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Fasolę odcedzić i zmiksować na gładką masę z pozostałymi składnikami. Podawać z krakersami, surowymi warzywami albo na wrapach.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W