Bagietki z gorgonzolą

Bagietki z gorgonzolą
Oceń przepis:
9 ocen Średnia ocena: 3.30

Przygotował:

Roger Mooking

Seria kulinarna:
Nuta egzotyki na co dzień (odc.25)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Przekąski
Ilość osób:
4

Przygotowanie:




Bagietki z gorgonzolą:
½ bagietki, pokrojonej w kromki
1 obrany ząbek czosnku
1 szklanka gorgonzoli

Bagietki z gorgonzolą:
Podgrzej piekarnik do temperatury 200°C. Blachę wyłóż pergaminem. Natrzyj czosnkiem kromki bagietki (z jednej strony). Nałóż kawałki gorgonzoli. Ułóż kromki bagietki na blasze. Wstaw do piekarnika. Zaczekaj, aż ser roztopi się (ok. 2 – 5 minut).


Opracowano na podstawie programu "Nuta egzotyki na co dzień".

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA