Oglądaj jak chcesz i kiedy chcesz! Sprawdź
Zielona rewolucja Marty Dymek 5
seria kulinarna, Polska, 2017, 12 x 25
Czy swojska brukselka może stać się tajskim przysmakiem? Marta Dymek już po raz piąty udowodni, że w jej kuchni nie ma rzeczy niemożliwych, a roślinne specjały mogą być równie pyszne, co te tradycyjne. Marta Dymek, autorka książek i blogerka, która rzuciła pracę w agencji reklamowej, żeby w całości poświęcić się tworzeniu bloga o wegańskiej kuchni - "Jadłonomia" po raz piąty podzieli się z widzami swoimi oryginalnymi pomysłami na roślinne potrawy.
Uwielbiana przez widzów Kuchni+ prowadząca oprócz pasji do gotowania znana jest również ze swojej miłości do podróży, dzięki czemu w menu 5. sezonu "Zielonej rewolucji Marty Dymek", znajdą się przepisy pochodzące z różnych zakątków świata. Marta zaprezentuje m.in. jak przyrządzić rodzimą brukselkę, tak żeby smakowała jak przysmak prosto z tajskiej restauracji, a także w jaki sposób przygotować całkowicie roślinne bajaderki. Piątą odsłonę serii ponownie wzbogacą również gościnne występy widzów, którzy będą mieli okazję zaprezentować swoje autorskie przepisy na wegańskie dania.
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź