Pasta z wędzonego łososia
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Chleby Paula Hollywooda (odc. 5)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Sosy, kremy, pasty
- Ilość osób:
- 5
Przygotowanie:
Składniki:200 g wędzonego łososia
100 g crème fraîche
100 g serka śmietankowego
sok i skórka otarta z 1 cytryny
1 łyżka startego chrzanu
2 łyżki grubo posiekanego koperku
sól i pieprz
Przygotowanie:
Wrzucamy składniki do malaksera i miksujemy wszystko na niezbyt gładką pastę, doprawiamy solą i pieprzem. Przekładamy do miseczki i podajemy.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W