Miary, miarki i wagi
Oceń przepis:
Przygotował:
Julie Andrieu
- Seria kulinarna:
- Julie gotuje (odc. 26)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Inne
Przygotowanie:
Cukier:
100 g = 5 płaskich łyżek
Mleko:
100 ml = 7 łyżek
Mąka i mielone migdały:
100 g = 4 kopiaste łyżki
Masło:
1 łyżka = 40 g
Drobna sól:
1 płaska łyżka = 20 g
Świeża tłusta śmietana:
1 łyżka = 50g
Płyny lub kremy:
1 pełny słoiczek jogurtu: 140 ml
1 szklanka: 200 ml
Termostat piekarnika:
Podzielić temperaturę na 3 i odjąć zero. (210 : 70 = termostat 7)
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W