Masło pomarańczowe

Masło pomarańczowe
Oceń przepis:
24 ocen Średnia ocena: 4.00
Seria kulinarna:
Domowy kucharz 2 (odc. 21)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Inne

Składniki:

  • 115 g miękkiego masła
  • 2 czubate łyżki dżemu pomarańczowego
  • 2 łyżki pomarańczowego likieru Grand Marnier

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Utrzyj wszystkie składniki na gładką masę. Przełóż do ozdobnej miseczki. Udekoruj plasterkiem pomarańczy. Pozostaw w temperaturze pokojowej, żeby masło było miękkie i łatwo się rozsmarowywało.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA