Koktajl „imbirowy muł”
Oceń przepis:
Przygotował:
Annabel Langbein
- Seria kulinarna:
- Annabel Langbein - kuchnia w stylu wolnym 2 (odc. 11)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Napoje
Przygotowanie:
Składniki:4 szklanki piwa imbirowego
1 ½ szklanki ciemnego rumu lub Ice Tea w wersji bezalkoholowej
1/3 – ½ szklanki soku z limonki
¾ szklanki soku z pomarańczy
3 łyżki pokrojonego w słupki świeżego imbiru
garść porwanych listków mięty
kostki lodu
Przygotowanie:
Wszystkie składniki wymieszać. Podawać z lodem.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W