Jogurtowa panna cotta z granatami i migdałami

Jogurtowa panna cotta z granatami i migdałami
Oceń przepis:
9 ocen Średnia ocena: 3.90
Seria kulinarna:
Żołądek czy rozsądek? 3 (odc. 22)
Trudność:
łatwe

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Mleko z wanilią podgrzać w rondelku. Włożyć agar i mieszać, aż się rozpuści. Ostudzić, dodać jogurt i syrop z agawy. Przelać do czarek i wstawić do lodówki, żeby masa stężała. Przed podaniem udekorować migdałami wymieszanymi z pestkami granatu i listkami mięty.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA