Bezglutenowe muesli
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 21)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Inne
- Ilość osób:
- 2
Przygotowanie:
Składniki:1 filiżanka ekspandowanego amarantusa albo komosy
półtorej filiżanki ekspandowanego prosa
2 filiżanki organicznych płatków kukurydzianych
ćwierć filiżanki ziaren słonecznika
ćwierć filiżanki pestek dyni
1 łyżka mieszanki siemienia, słonecznika i migdałów
ćwierć filiżanki orzechów laskowych albo innych
1 łyżka owoców goji
Przygotowanie:
Wszystkie składniki wymieszać. Podawać z mlekiem ryżowym, migdałowym albo z komosy.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W