Oglądaj jak chcesz i kiedy chcesz! Sprawdź
seria kulinarna, Polska, 2019, 10 x 25
Przeciętny Polak zjada prawie 80 kilogramów mięsa rocznie. Dla jednych to po prostu dużo jedzenia, a dla drugich - szerokie spektrum możliwości kulinarnych. Warto wiedzieć, jak je wykorzystać!
Nowa, dziesięcioodcinkowa seria "m jak mięso" to kompendium wiedzy o tym, jak kupować, gotować, piec, mielić, smażyć, a nawet podawać mięso na surowo. W kolejnych odcinkach widzowie odkryją wszystkie tajniki wieprzowiny, wołowiny, drobiu, a także podrobów i kiełbas. Każdy odcinek to trzy przepisy na dania tradycyjne i nowoczesne. Serię prowadzą Jurek Sobieniak i Andrzej Andrzejczak. To idealny duet, bo Jurek jest współwłaścicielem dwóch restauracji, a Andrzej konsultantem, który wspiera kulinarne projekty przy otwarciach.
PREMIERY: NIEDZIELE, GODZ. 13:00
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Najbliższe emisje
- odc. 5 jutro, 21.05, godz. 12:15 , N
- odc. 6 jutro, 21.05, godz. 12:50 , N
- odc. 7 środa, 22.05, godz. 12:15 , N
- odc. 8 środa, 22.05, godz. 12:50 , N
- odc. 9 czwartek, 23.05, godz. 12:15 , N
- odc. 10 czwartek, 23.05, godz. 12:50 , N