Oglądaj jak chcesz i kiedy chcesz! Sprawdź
Jakubiak - z miłości do lokalności 2
seria poradnikowa, Polska, 2017, 12 x 25
Czym jest wołowina szmurowana? Jak zrobić cordon blue po polsku i jak upiec gugiel? Tomasz Jakubiak w drugiej serii "Jakubiak - z miłości do lokalności" odkrywa przed widzami nowe, zaskakujące smaki rodzimej kuchni.
Tomasz Jakubiak po raz drugi wyrusza w podróż po Polsce, aby odkryć bogactwo regionalnych produktów. W nowej serii prowadzący "Jakubiak - z miłości do lokalności" odwiedzi między innymi: gospodarstwo "Kaszubska Koza", w którym dowie się w jaki sposób powstaje ser "pijana koza", oraz rodzinny interes "Pstrąg Pustelnia", gdzie pozna tajniki wędzenia ryb.
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Najbliższe emisje
-
odc. 1
jutro, 03.04, godz. 02:10
-
odc. 2
piątek, 04.04, godz. 02:10
-
odc. 3
sobota, 05.04, godz. 02:10
-
odc. 4
niedziela, 06.04, godz. 02:10
-
odc. 5
poniedziałek, 07.04, godz. 02:10
-
odc. 6
wtorek, 08.04, godz. 02:10
-
odc. 7
środa, 09.04, godz. 02:10
-
odc. 8
czwartek, 10.04, godz. 02:15
-
odc. 9
piątek, 11.04, godz. 02:15
-
odc. 10
sobota, 12.04, godz. 02:10