Lifestylowy wrzesień w CANAL+ online: WYJĄTKOWE SMAKI MIAST 3, SŁODKA JAK SUGAR 2, MICHEL ROUX - SIELSKIE SMAKI FRANCUSKIEJ KUCHNI 3
3 września 2024
We wrześniu na CANAL+ KUCHNIA pojawią się nowe odcinki produkcji własnych, w tym "Słodka jak Sugar 2", czyli powrót uwielbianej Sugarlady.
WYJĄTKOWE SMAKI MIAST 3 © Ian Black
WYJĄTKOWE SMAKI MIAST 3, premierowe odcinki dostępne co niedzielę od 1.09, o godz. 9:55 na antenie CANAL+ KUCHNIA i następnego dnia w serwisie CANAL+ online.
Znani kucharze i smakosze zabierają Freda Sirieix do swoich ulubionych lokali w miejscu, które jest im szczególnie bliskie.
Apulia, Majorka, Rzym, Burgundia, Devon i Południowa Walia. Każde z tych miejsc ma bardzo wiele do zaoferowania, jeśli chodzi o kuchnię. Którą z licznych restauracji wybrać, żeby dobrze zjeść i spróbować potraw typowych dla danego regionu? Najlepiej wiedzą to szefowie kuchni, którzy zaprowadzą Freda Sirieix do swoich ulubionych lokali.
SŁODKA JAK SUGAR 2 © CANAL+ Polska S.A. 2024
SŁODKA JAK SUGAR 2, premierowe odcinki dostępne co sobotę od 7.09, o godz. 10:25 na antenie CANAL+ KUCHNIA i następnego dnia w serwisie CANAL+ online.
Sugarlady powraca z kolejną porcją przepisów na niesamowite słodkości w drugim sezonie produkcji oryginalnej CANAL+.
Tym razem Agata Stankiewicz, blogerka i influencerka, założycielka kanału Sugarlady, przygotuje m.in. klasyczne francuskie desery i ciastka; eklery na dwa sposoby i wuzetkę; delikatny mus czekoladowy; tort bezowy i ciasto z kruszonką oraz azjatyckie słodkości i desery wegańskie.
MICHEL ROUX - SIELSKIE SMAKI FRANCUSKIEJ KUCHNI 3 © Outline
MICHEL ROUX - SIELSKIE SMAKI FRANCUSKIEJ KUCHNI 3, premierowe odcinki dostępne co niedzielę od 8.09, o godz. 19:50 na antenie CANAL+ KUCHNIA i następnego dnia w serwisie CANAL+ online.
W trzecim sezonie Michel Roux pokaże, jak przygotować wykwintne dania na różne okazje, a wyszukana sceneria doda jego potrawom wyjątkowego smaku.
Michel Roux dzieli się sekretami tworzenia menu na najwyższym poziomie, od dekadenckiego śniadania, po wystawną kolację, która zrobi wielkie wrażenie na gościach. Francuski szef zainspiruje się potrawami serwowanymi w jego londyńskiej restauracji, wyróżnionej gwiazdką Michelin, oraz daniami kuchni prowansalskiej. Od delikatnych homarów po aromatyczne grzyby, hodowane w piwnicy zabytkowego pałacu.