Magazyn KUCHNIA w styczniu

8 stycznia 2013

Cały grudniowy numer Magazynu KUCHNIA, jak na ten mięsiąc przystało, poświęcony jest świątecznym przysmakom. Poznamy przepisy na świąteczne ciasta i dania wytrawne, nie obejdzie się bez rybnych dań wigilijnych. Jamie Oliver zabierze nas na Islandię, a Tessa Capponi-Borawska przyrządzi łososia.

ff

Najnowsze aktualności Zobacz wszystkie aktualności

Festiwal Feta we Wrocławiu

7 i 8 marca, w klimatycznej, zabytkowej Zajezdni Dąbie, odbędzie się druga edycja Wrocławskiej Fety - Festiwalu Piwa, Wina i Sera. Ponownie jak rok te...

Czytaj więcej

Wielka Uczta Warszawska powraca!

Wielka Uczta to nowy sposób na odkrywanie smaków, poszukiwanie kulinarnych uniesień i zaspokajanie apetytów! Wielosmakowa uczta połączona z kulinarnym...

Czytaj więcej
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA