Konferencja w Swołowie - Nie rzucaj mięsem
16 czerwca 2014
"Nie rzucaj mięsem" - pod tym hasłem od 22 do 24 czerwca br. odbędzie się Spotkanie Polskich Szefów Kuchni "Gotujemy ProNature", Swołowo 2014 na Pomorzu.
"Nie rzucaj mięsem" pod tym hasłem od 22 do 24 czerwca br. odbędzie się Spotkanie Polskich Szefów Kuchni "Gotujemy ProNature", Swołowo 2014 na Pomorzu. Jedną z atrakcji wydarzenia jest konferencja i panel dyskusyjny, na który organizatorzy zapraszają zainteresowanych gości. (23.06.2014, godz. 16:00 - 18:00). Jeżeli będziecie w tym czasie na Pomorzu lub tam mieszkacie możecie odwiedzić nas i zabrać głos w dyskusji na temat "Etyki produktu w kuchni". W dyskusji wezmą udział m.in. szefowie kuchni (A.Wojda, A.Chrząstowski, A.Woźniak, A.Baron, M.Nowicki, Ł.Toczek, R.Niewiarowski, R.Trzópek, P.Oszczyk, T.Trąbski) oraz dziennikarze (m.in. Food & Friends , kuchnia+ , Food Service , JemRadio.pl; Radio Gdańsk S.A.) i wiele innych ciekawych osób.
Wszystkich chętnych prosimy o zapisy: [email protected]. Uwaga! Liczba miejsc ograniczona. Decyduje kolejność zgłoszeń.
Idea spotkania: Kontynuując działania w ramach projektu "Gotujemy Pronature" polscy szefowie kuchni spotykają się, aby w rodzimym gronie, na łonie natury dzielić się bezcennymi doświadczeniami związanymi z kuchnią polską, integrować się, współpracować i poznawać w nowym wymiarze. Inicjatorką akcji jest Justyna Zdunek właścicielka restauracji Metamorfoza Gdańsk.
Więcej informacji: https://www.facebook.com/MetamorfozaPronature?ref=hl