Gala Francusko-Polskiej Izby Gospodarczej
26 stycznia 2018
9 lutego, w warszawskim hotelu Sofitel Warsaw Victoria, odbędzie się doroczna Gala CCIFP, której motywem przewodnim będzie francuski szampan. Kuchnia+ jest patronem medialnym wdarzenia.
Tegoroczna uroczystość będzie nie tylko doskonałą okazją do nawiązania wartościowych kontaktów, ale także dostarczy niezapomnianych wrażeń smakowych. Wykwintne menu skomponują szefowie kuchni: Philippe Mille z Restauracji Le Parc w Zamku Les Cray?res w Szampanii (2 gwiazdki Michelin), Wojciech Modest Amaro z Atelier Amaro (1 gwiazdka Michelin) oraz Maciej Majewski z warszawskiej restauracji La Brasserie Moderne.
Doroczna Gala CCIFP w ciągu ostatnich kilku lat nabrała szczególnej wagi dla firm stowarzyszonych w Izbie i stała się ważnym punktem w kalendarzu polsko-francuskiego środowiska biznesowego. Poprzednia edycja zgromadziła blisko 500 gości, zarówno prezesów największych firm z kapitałem francuskim, jak i reprezentantów świata kultury, polityki oraz mediów. Gala CCIFP to nie tylko okazja do nieformalnych rozmów, ale również wyjątkowe doznania kulinarne i rozrywka na najwyższym poziomie.