Czas na zmiany - czyli oryginalność i świeżość w promowaniu gastronomii

13 stycznia 2014

23 stycznia 2014 r. w hotelu Sheraton w Warszawie pod egidą miesięcznika "Food Service" odbędzie się konferencja "Czas na zmiany - czyli oryginalność i świeżość w promowaniu gastronomii".

Będzie to pierwsze tak prestiżowe spotkanie liderów opinii branży gastronomicznej w Polsce. Do poprowadzenia wykładów oraz udziału w panelach dyskusyjnych zaproszenie przyjęli m.in.: Adam Chrząstowski, szef kuchni restauracji Ancora; Marta Gessler, właścicielka restauracji Qchnia Artystyczna; Agnieszka Kręglicka, współwłaścicielka Kręgliccy - Restauracje i Catering; Ola Lazar, założycielka Gastronauci.pl; Joanna Ochniak, Women in WACS. Lista prelegentów i panelistów znajduje się na stronie www konferencji.

W programie - bloki tematyczne dotyczące różnych obszarów gastronomii:
Czas na PR - o nowoczesnej komunikacji marketingowej w gastronomii
Czas na współpracę - dostawca i restauracja - partnerstwo w marketingu gastronomicznym
Czas na świat - najnowsze trendy w marketingu gastronomicznym na świecie
Czas na wnętrze - projektowanie komunikacji wizualnej w gastronomii: wnętrze, lokalizacja, design
Czas na internet - projektowanie komunikacji internetowej: social media, blogi, www
Czas na edukację - zagraniczne szkolenia dla polskich szefów polskich kuchni - dlaczego warto?
Czas na ludzi - budowanie wizerunku szefa w mediach
Czas na miejsce - kulinarny marketing regionu



Konferencja skierowana jest do właścicieli restauracji i hoteli, managerów, szefów kuchni, specjalistów ds. marketingu gastronomicznego, przedstawicieli producentów i dostawców branży HoReCa oraz przedstawicieli mediów związanych z tematyką kulinarną, dziennikarzy i blogerów.



Scenariusz konferencji i prowadzenie: Agnieszka Małkiewicz (AM HoReCa Communications) i Agata Godlewska ("Food Service").
Organizatorem konferencji jest firma VFP Communications, wydawca miesięczników: "Food Service", "Handel", "Media & Marketing Polska" oraz dostawca informacji online.

Szczegóły organizacyjne oraz warunki uczestnictwa w konferencji znajdują się na: www.konferencje.media.com.pl/czasnazmiany

Najnowsze aktualności Zobacz wszystkie aktualności

Festiwal Feta we Wrocławiu

7 i 8 marca, w klimatycznej, zabytkowej Zajezdni Dąbie, odbędzie się druga edycja Wrocławskiej Fety - Festiwalu Piwa, Wina i Sera. Ponownie jak rok te...

Czytaj więcej

Wielka Uczta Warszawska powraca!

Wielka Uczta to nowy sposób na odkrywanie smaków, poszukiwanie kulinarnych uniesień i zaspokajanie apetytów! Wielosmakowa uczta połączona z kulinarnym...

Czytaj więcej
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA