Oglądaj jak chcesz i kiedy chcesz! Sprawdź
Wielkie otwarcie
Gastronomia to jeden z najtrudniejszych i najbardziej konkurencyjnych biznesów. Mimo to punkty gastronomiczne wyrastają jak grzyby po deszczu i równie szybko upadają. Jednak każdy początkujący restaurator wierzy, że odniesie sukces.
W programie poznamy osoby, które odważyły się wejść do biznesu gastronomicznego. Zobaczymy, jak powstaje restauracja, krok po kroku. W pierwszym sezonie poznamy Michała i Roksanę, którzy otworzą bistro z piekarnią, a także Agatę, która zdecyduje się powiększyć swój biznes. Jeden z uczestników – Carlos, wystartuje ze swoim foodtruckiem, a grupa przyjaciół będzie szukać pomysłu na unikalny w skali światowej biznes. Widzowie przekonają się, że otwieranie restauracji to m.in. potyczki z urzędami, sanepidem, dostawcami, ale i żmudny proces rekrutacji pracowników. Kilka tygodni po otwarciu sprawdzimy, czy było warto!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź