Warning: session_start(): open(/2018.kuchniaplus.pl/tmp//sess_o2g0j5dh25ajto7tratr16sbc1, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in /kuchniaplus-2021/ksite/akcja-improwizacja/index.php on line 2

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /2018.kuchniaplus.pl/tmp/) in /kuchniaplus-2021/ksite/akcja-improwizacja/index.php on line 2
Akcja improwizacja LURPAK - Kuchnia+
#akcjaimprowizacja
Lurpak

Fasolka szparagowa z masłem i bułką tartą

przesłał(a) Paloma

składniki

  • bulion warzywny
  • fasolka szparagowa żółta
  • 2 gałązki cząbru
  • bułka tarta
  • masło klasyczne Lurpak
  • sól
  • pieprz

Fasolkę oczyść i gotuj w bulionie warzywnym z cząbrem około 30 minut, a następnie odsącz. Bułkę lekko zrumień na suchej patelni. Dodaj masło i razem zasmaż na wolnym ogniu. Dopraw solą i pieprzem. Następnie polej fasolkę.